Zamieszczone przez Amix
Lifty/podnośniki do maski - ktoś montował?
Zwiń
X
-
Gosi@czek, jersza, ojciec_, Qwiatek
Ja będę zamawiał 17.07 (2 albo 3 pozycje) na superskoda.com
Jeśli jesteście zainteresowani to dajcie znać na p.w.
Zrobimy wspólne zamówienie.
Dzisiaj próbowałem u tego dealera na Czechy/Słowację ale nie wysyłają do Polski.O3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
-----------------------------------------------------
Moja eReSka
Aktualne Personal POI: teraz taniej na POIfantastic.eu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kstefanekusW związku z tym, że mam odebrac RSkę w tym tyg, mam ptytanko. Czy podnośniki z linka beda pasowały do RSki ?
Basik_, wymieniłes wszystkie żarówki na LED ? Jesli tak - jaki zestaw do RSki rekomendujesz?
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Gość
Basik_, możesz dać jakieś linki do tych żarówek ledowych co kupowałeś na allegro ? Jak pozamykasz drzwi to żarówki w środku lub w lusterkach nie świecą się delikatnie?
Jak kiedyś do Leona 1P kupiłem na allegro właśnie ledy do wnętrza to po zamknięciu drzwi lekko mi się one świeciły.
Komentarz
-
Wszystko działa jak na zwykłych żarówkach, nic nie świeci gdy pozamykam drzwi, a kupiłem od tego gościa http://allegro.pl/my_page.php?uid=586327
Jak będziecie kupować to do schowka przed pasażerem i do oświetlenia bagażnika polecam wziąć 6 diodowe ledy (będzie jaśniej), do oświetlenia stóp 4 -diodowe.
do przednich lampek nad lusterkiem:
do lusterek wcisnąłem też 6-diód led, ale trochę ciasno tam już było. 4 diody tem wejdą bez problemu, ale ja chciałem, żeby jaśniej świeciło :wink: . Zwłaszcza, że przy 4 diodach guma zakrywa kawałek ledów.trzeba ją trochę zsunąć.
Komentarz
-
-
zamówienie na superskoda.com
Hejka wszystkim :lol:
Na dzień dzisiejszy, tzn. 16-07 (11:45) mamy chętnych na zakupy na łączną kwotę 188,95 Euro.
Do 201 trochę brakuje. Może jeszcze ktoś coś dołoży.
[ Dodano: Pią 18 Lip, 14 07:55 ]
Zamówienie było powyżej 201Euro :!:
i zamówione :lol:
Teraz czekam na przesyłkę. Osoby które nie przesłały pełnych danych (adres i nr komórki) proszę o wysłanie.
O3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
Moja eReSka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Przem78Zamieszczone przez maol72i zamówione
P.S zapraszam na "zimny kapselek" do miasta WłókniarzyO3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
Moja eReSka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maol72Zamieszczone przez Przem78Zamieszczone przez maol72i zamówione
P.S zapraszam na "zimny kapselek" do miasta Włókniarzy
P.S amortyzatory zamontowane (5 min roboty z tego 3 min na pożyczenie kluczy od sąsiada) po rozruszaniu ich kilkukrotnym zamknięciem i otwarciem maski działają rewelacyjnie. Dla osób, które pisały że śruby wyglądają na mizerne i za mało wchodzą w blachę to informuję że nic takiego nie ma miejsca o ok 30% śruby wystaje w pustą przestrzeń więc nie ma się czym martwić. Jedyne co wkurza to brak podkładek w komplecie ale można spokojnie sobie dobrać takiej średnicy jak oryginalne i bez stresowo przykręcić. Potrzebny jest klucz płaski 8 i Torx 50
Komentarz
-
-
Super fajnie to wsio wygląda, sam dzisiaj będę te siłowniki zakładał, ale nikt z Was montując te siłowniki i zamieniając oryginalne pomalowane śruby nie pomyślał o tym, żeby miejsca które przedtem zasłaniały oryginalne śruby potraktować jakąś zaprawką? Pytam, bo jakby nie było powłoka ochronna została naruszona, a przykrycie jej tylko podkładką tematu nie załatwia...."Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt
Komentarz
-
-
Ja tam o tym nie myślałem za zanim to zacznie lekko korodować to już niem nie będę jeździł - max 4 lata i wymiana.
Ale generalnie słuszny masz kierunek myślenia. Zakładając lifty chcesz jak najszybciej sprawdzić jak to działa, a działa rewelacyjnie.Załączone plikiO III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Komentarz
-
-
Działają też super na "odbicie"
Szybko trzeba podnosić maskę, a amortyzatory i tak wyhamują.
Mam parę miesięcy i sprawują się rewelacyjnie.Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
Jest - Octavia 3 Elegance 1.4 TSI 103KW(140KM)(6)(szary metal)+ amazing+dynamic(kiera wielofunkc.)+chrom+drive setup+areo+maxi-dot kolor+gsm+life plus+alarm + masę duperelek
Moja szara myszka - Octavia 3
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...303773#1303773
Komentarz
-
-
Mała rzecz a cieszy -jako napisał jeden z naszych kolegów.
O3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
Moja eReSka
Komentarz
-
-
SpokoByła - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
Jest - Octavia 3 Elegance 1.4 TSI 103KW(140KM)(6)(szary metal)+ amazing+dynamic(kiera wielofunkc.)+chrom+drive setup+areo+maxi-dot kolor+gsm+life plus+alarm + masę duperelek
Moja szara myszka - Octavia 3
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...303773#1303773
Komentarz
-
Komentarz